top of page

Expert in behangwerken en vloerbekleding in regio Stabroek, Rijkevorsel, Wuustwezel en zandhoven

Vloerbekleding laten plaatsen in Zoersel, Malle, Schilde…

De vloerbekleding is het visitekaartje van uw interieur. Wie een perfect afgewerkt interieur wil, mag de vloerbekleding daarom niet uit het oog verliezen. Schilderwerken Wijten Arie is gespecialiseerd in vloerbekleding en met meer dan 25 jaar ervaring zijn we de geknipte persoon om u deskundig te adviseren. Houdt u van authenticiteit of liever onderhoudsgemak? Er is altijd een geschikte oplossing.

Niet alleen adviseren we u met zorg, maar daarnaast voeren we ook de nodige vloerbekledingswerken uit. Hiervoor rekent u op ons team van vakmannen die ook vast tapijt, tapijttegels, Novilon-PVC-tegels en vinyl-vloerbekleding voor u leggen. U contacteert ons voor vloerbekledingswerken in de ruime omgeving van Antwerpen, met inbegrip van Zoersel, Malle, Schilde, Zandhoven, Brecht, Wuustwezel, Stabroek, Rijkevorsel en Brasschaat.

behangwerken in zoersel

Behangwerken in Antwerpen, Brasschaat, Brecht, Schilde…

Behangen zonder zichtbare naden of blazen? Dat lukt enkel als u over jarenlange ervaring beschikt. Zeker wat behangwerken betreft, raden we dan ook altijd aan om een vakman in te schakelen. Niet alleen helpen wij u bij het kiezen van het juiste behangpapier, dit zowel wat de papiersoort als de uitstraling betreft, bovendien voeren we ook de behangwerken voor u uit. Met meer dan 25 jaar ervaring in behangwerken kunnen we u natuurlijk de beste resultaten garanderen. Ook bij behangwerken op grotere hoogte, bijvoorbeeld in herenhuizen, staan wij van Wijten Arie voor u klaar. We voeren behangwerken uit in de omgeving van Zoersel, Brasschaat, Brecht, Zandhoven, Schilde, Malle, Wuustwezel, Stabroek, Rijkevorsel en Antwerpen.

Bent u op zoek naar een vakman voor uw vloerbekleding of zoekt u een goede behanger in de omgeving van Zoersel, Antwerpen of Brasschaat? Contacteer ons vrijblijvend.

bottom of page