top of page

Laat uw buitenmuur schilderen door Wijten Arie te Zoersel, Antwerpen

Buitenschilderwerk in Antwerpen, Zoersel, Stabroek, Rijkevorsel, Malle

Wuustwezel, Schilde, Zandhoven en Brecht

De gevel van uw woning, winkel of bedrijf is het eerste waar mensen op letten en het is vaak bepalend voor uw imago. Uw wil dan ook dat deze er netjes en aantrekkelijk uitziet. Toch is het net de gevel van een gebouw die het meest onderhevig is aan diverse weerselementen. Van tijd tot tijd is het daarom nodig om uw gevel een opknapbeurt te geven. Wijten Arie in Zoersel is niet alleen uw partner voor het herschilderen van gevels, maar we adviseren u ook wanneer u op zoek bent naar een nieuwe look of stijl. Indien gewenst, geven we bij het uitvoeren van de buitenschilderwerken ook het schrijnwerk een nieuw likje verf. We voeren zowel kaleiwerken als andere verftechnieken uit en gaan daarbij voor een rustiek en charmant resultaat, met oog voor detail.

  • Schilderen van gevels

  • Schilderen van buitenschrijnwerk

  • Kaleiwerken

  • Speciale verftechnieken

Een professionele service voor een professioneel resultaat!

Welk project u voor ons ook heeft, we werken het af met de nodige zorg en professionaliteit. Niet voor niets gingen honderden tevreden klanten u vooraf. Onze zaakvoerder volgt alle projecten nauwgezet op om elke keer opnieuw het beste resultaat te garanderen. We voorzien ook zelf een hoogtewerker of stelling en zorgen uiteraard voor een veilige uitvoering van de werken. Wilt u ook een buitentrap laten schilderen? Of enkel een kleine buitenmuur laten schilderen of een gevel laten schilderen? Wij zijn heel flexibel en komen u graag tegemoet. Kortom: voor buitenschilderwerk in de regio Zoersel, Stabroek, Wuustwezel, Malle, Schilde, Zandhoven, Brecht, Brasschaat, Rijkevorsel en Antwerpen rekent u op Wijten Arie!

Bent u op zoek naar een vakman voor het schilderen van uw gevel in de regio van Stabroek tot Rijkevorsel en van Wuustwezel tot Zandhoven?

Neem dan contact met ons op.

bottom of page