top of page
  • Wijten A.

Geef in de lente uw interieur een opknapbeurt

Bijgewerkt op: 15 nov. 2021

Een mooi interieur begint bij Arie Wijten

De lente breekt aan, dus laat een frisse wind door uw huis waaien! Met een mooi nieuw interieur creëert u een prettige leefomgeving. Bij Arie Wijten uit Zoersel kunt u terecht voor al uw binnenschilderwerk en ook voor behang, vloerbedekking en raamdecoratie. Handig, zo’n allround vakman die overal in voorziet. Voor een complete make-over van uw interieur schakelt u eenvoudig Arie Wijten in, uw interieurspecialist.


Binnenschilderwerk voor een perfecte afwerking

Het loont om een vakman uw deuren, kozijnen, wanden en plafonds te laten schilderen. Wat is er immers mooier dan dat alles binnen weer strak in de lak zit? Met speciale verftechnieken zijn er verder mooie resultaten te boeken. Voor een leuk accent op de wanden kiest u eenvoudig voor decoratief schilderwerk. Zo realiseert u een interieur dat helemaal is afgestemd op uw persoonlijke smaak. Ik ben graag uw vakschilder en kan u indien gewenst voorzien van passend (kleur)advies.


Functionele én decoratieve raambekleding

Raambekleding maakt uw interieur compleet. Vergeet hier dan ook niet de nodige aandacht aan te schenken bij de stoffering van uw woning. Wat dacht u van vouwgordijnen, jaloezieën, rolgordijnen en lamellen? Of gaat u liever voor lange overgordijnen en vitrage? Bij mij vindt u zowel functionele als decoratieve raambekleding. Hier krijgt u kwaliteit voor uw geld en altijd raambekleding volledig op maat met vakkundige plaatsing.


Mooi behang

Voor mooi afgewerkte muren is behang nog altijd een goede oplossing. Een dergelijke muurbekleding is erg sfeervol en geeft uw interieur de nodige charme. Er is keuze volop en u kunt dan ook uw wanden geheel naar wens laten bekleden. Ik sta u altijd terzijde bij uw keuze voor het meest geschikte behang. Voor een perfect resultaat kunt u rekenen op mijn vakmanschap en jarenlange ervaring.


Sfeervolle vloerbekleding

De vloerbedekking is een echte eyecatcher in huis. Bij het restylen van uw huis mag een mooie vloerbedekking dan ook zeker niet ontbreken. U kunt bij mij terecht voor de aanschaf en het vakkundig leggen van nieuwe vloerbedekking in alle soorten en maten, inclusief vinyl vloerbekleding. Bij Arie Wijten vindt u alles voor een verzorgd en sfeervol interieur. Bovendien is er voor ieder budget genoeg keus. Zowel particulieren als professionals in de omgeving van Zoersel, Brasschaat, Brecht, Zandhoven, Schilde, Malle en Antwerpen doen eenvoudig een beroep op mij. Bel snel voor meer advies!7 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page