top of page
  • Wijten A.

Wat zijn de voordelen om uw schilderwerken uit te besteden aan een professionele schilder?

Een opknapbeurt voor binnen- en buitenruimtes

Is de verf van uw ramen aan het afbladderen of wilt u die ene muur in uw woonkamer in een andere kleur zien? Dan kunt u ervoor kiezen om met de verfborstel aan de slag te gaan of een professional inhuren. Maar waarom zou u kiezen voor deze laatste optie?


U bespaart heel wat tijd

Bij schilderwerken komt meer kijken dan enkel maar met een verfborstel uw ramen of muren een likje verf geven. Nee, zo moet alles worden afgeplakt om spatten te voorkomen en moet u wellicht eerst nog een primer gebruiken. Voor een schilder zijn dit alledaagse klusjes waardoor hij dit niet alleen sneller maar ook beter zal doen. Verder beschikt een schilder over professioneel materiaal waardoor hij grote oppervlakken sneller kan schilderen dan de doorsnee doe-het-zelver.


Betere kwaliteit

Als we u vragen wie de beste kwaliteit biedt een doe-het-zelver die één keer per jaar aan het schilderen gaat of een vakman die dit dagelijks doet dan is het antwoord eenvoudig. Zo zal een echte professional geen last hebben van druipers. Daarnaast zal hij ook eerst alle gaten in de muur wegwerken met plamuur en weet hij perfect welke verf bij welke ondergrond past. Omdat de verfsector niet stilstaat, kunt u ook rekenen op de expertise van een beroepsschilder voor de beste verfsoort voor uw project.


Veiligheid

Een hoge muur of ramen op de tweede verdieping schilderen? Dan is een steiger of ladder vereist. Ieder jaar gebeuren heel wat ongelukken bij particulieren die ongeoefend op grote hoogte werken. Ook met het gebruik van chemische producten zoals white spirit is enige ervaring vereist. Voor een vakman die de knepen van het vak kent, zijn dergelijke werken en producten dagelijkse kost.


Professional inschakelen

Wilt u een professional inschakelen voor al uw binnen- en buitenschilderwerken? Wijten A in Zoersel heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van allerhande schilderwerken.


Contacteer ons nu vrijblijvend om een prijsofferte aan te vragen.

23 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Geef in de lente uw interieur een opknapbeurt

Een mooi interieur begint bij Arie Wijten De lente breekt aan, dus laat een frisse wind door uw huis waaien! Met een mooi nieuw interieur creëert u een prettige leefomgeving. Bij Arie Wijten uit Zoers

Komentarze


bottom of page